Cellulosaisolering

Cellulosaisolering – håll ditt hem varmt och energieffektivt

Cellulosaisolering är en innovativ, brandsäker och miljövänlig isoleringsmetod som skyddar ditt hem mot värmeförluster. Du sparar pengar på energikostnader och ditt hem ökar i komfort och värde. 
Vi erbjuder högkvalitativa lösningar för att anpassa alla typer av bostäder och byggnader till cellulosaisolering.

Hos oss får du hjälp med allt från installation till rengöring och underhåll samt tips och råd för både nya och befintliga byggnader.

Kontakta oss om du vill ha en offert eller om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig!


Vad är cellulosaisolering?

Cellulosaisolering är en typ av isolering som tillverkas av träfibrer, oftast från återvunnet papper och tidningar. Materialet behandlas med insekt- och brandsäkra tillsatser, vilket gör det till ett säkert och effektivt isoleringsmaterial för ditt hem. Tack vare den naturliga isoleringsförmågan hos träfibrerna har isoleringen utmärkta värme- och ljudisolerande egenskaper och kan användas i både nya och befintliga byggnader.

Varför välja cellulosaisolering till ditt hem?

 1. Energieffektivt: Cellulosaisolering har hög termisk resistens och håller värmen väl, vilket minskar dina uppvärmningskostnader.
 2. Miljövänligt: Tillverkat av återvunnet och förnybart material, vilket minskar miljöpåverkan.
 3. Brandsäkert: Behandlas med flamskyddsmedel.
 4. Ljudisolerande: Kan reducera ljud som överförs via väggar och golv, vilket ger en mer tyst och behaglig inomhusmiljö.
 5. Hållbart: Cellulosaisolering är en långvarig och underhållsfri lösning, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för framtida problem med isoleringen.
 6. Anpassningsbart: Flexibiliteten hos cellulosaisolering gör att den kan användas i en rad olika byggnadsstrukturer och utrymmen.
 7. Kostnadseffektivt: Jämfört med andra isoleringsmaterial på marknaden är cellulosaisolering minst sagt ett prisvärt alternativ.

isolering Stockholm

Installationen

Cellulosaisolering passar perfekt för att isolera väggar, tak och golv. Tack vare den effektiva installationen sparar du tid och behöver inte öppna upp stora delar av huset för att anlägga isoleringen. Själva installationen sker genom att våra certifierade lösullsinstallatörer blåser in materialet i de berörda områdena, med hjälp av en isolermaskin.

Vad kan du förvänta dig?

När du väljer oss som din leverantör av isolering, kan du förvänta dig:

 • Pålitliga, högkvalitativa lösningar skräddarsydda efter dina behov
 • Professionell service och support
 • Isolering som varar under många år
 • Miljövänliga lösningar som minskar ditt koldioxidfotavtryck
 • Kostnadseffektiva alternativ
 • Hög säkerhetsstandard i form av brandsäkra och insektssäkra tillsatser.


Cellulosaisolering är den perfekta lösningen för att hålla ditt hem varmt, miljövänligt och energieffektivt. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med din isolering! Vi ser fram emot att höra från dig.

Bättre inneklimat med bättre isolering – vi isolerar ditt hus