Vi ordnar din isolering i Uppsala

Energieffektiv isolering för ditt hus

Vi erbjuder våra tjänster inom isolering till kunder i Uppsala med omnejd. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka ett möte där vi ser över var ditt hus kan behöva extra isolering samt utreder vilka produkter som skulle passa hos dig. Vi har goda kunskaper om alla produkter på marknaden inom cellulosaisolering och tar fram lösningar som är optimalt anpassade för just din byggnad.

Isolering lager för lager

Hur de olika lagren ser ut när man isolerar beror på vad man använder för material. Isolerar man till exempel med lösull på en vind brukar det bara vara själva takskivorna inne i rummet och bjälklaget som håller isoleringen på plats. Med vissa material krävs det att man sätter en fuktspärr för att undvika att materialet börjar mögla. Isolerar man med naturliga material brukar det istället vara bättre att lämna det öppet så att isoleringen kan andas och släppa igenom fukten på egen hand.

Vid isolering med skivor fungerar det på liknande sätt. Här brukar man dock sätta någon form av fuktspärr utåt mot husets fasad för att det inte ska tränga in fukt utifrån, men även där kan det se olika ut. Har man en ordentlig träpanel målad med färg som andas brukar det räcka med en slags papp eller skivor under denna innan man sätter i isoleringsskivor och sedan innerväggar i form av gips eller träpanel.

Ska man isolera ett rum som sedan ska bli våtrum i någon form krävs det givetvis en ordentlig fuktspärr som hindrar att vatten tränger in från exempelvis ett duschutrymme, men bakom detta ser konstruktionen likadan ut som i andra rum.

Nyfiken på naturlig isolering?

Det finns en rad fördelar med att välja naturlig isolering istället för syntetiska material. Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra produkter och hur de inte bara är bättre för dig och omvärlden utan även för ditt hus.

Isolering Uppsala – isoleringsskivor

Slipp utsättas för Uppsalaslättens kalla vindar – låt oss isolera ditt hus!