Hållbar isolering i Örebro

Bra inneklimat med effektiv isolering

Du som bor i Örebro vill förstås ha ett skönt inneklimat och en bättre fastighetsekonomi i form av sänkta värmekostnader. Det får du om du anlitar oss för att ta hand om din isolering. Vi erbjuder både isolering i existerande hus samt att ta hand om isoleringen vid nybygge.

Fördelar med lösullsisolering

Vi erbjuder både isolering med skivor baserade på cellulosa och i form av lösullsisolering. Lösull är en utmärkt lösning om man har utrymmen där det är svårt att komma åt. Det kan exempelvis vara en vind med svåråtkomliga vinklar och vrår, i hålrummet i väggar eller i en takkonstruktion där det redan sitter skivor eller panel på insidan.

Genom att välja lösull kan man spruta in isoleringen utan att behöva ta bort ytskikten. Man slipper därför att förstöra den existerande inredningen och det gör arbetsprocessen snabbare, vilket förstås hjälper dig att spara pengar.

Få ett bättre energivärde i huset

Stigande värmekostnader är ett starkt argument för att tilläggsisolera i huset. Den värme du använder kommer att stanna kvar och du kommer inte att behöva använda lika mycket energi för att få det varmt till att börja med.

Det handlar även om miljöaspekter. Som du som husägare i Örebro vet så ställs det idag krav på att nästan alla byggnader för permanentboende ska ha en energideklaration för att visa hur energieffektiva de är. Detta krav har tagits fram för att man inser att det är dags att göra något åt gamla hus och värmelösningar som slösar stora mängder energi. Vi behöver alla bli bättre på detta.

Ett energieffektivt hus blir mer attraktivt på marknaden. Ska du sälja om några år lönar det sig definitivt att se till att ditt hus blir så energieffektivt som möjligt. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur du kan spara pengar med bättre isolering i ditt hus i Örebro.

Isolering Örebro – solpaneler

Varmt och trivsamt i Örebro med bättre isolering i huset!