Isolering i Västerås med cellulosamaterial

Vi kan isolering

Söker du efter en entreprenör inom isolering i Västerås? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder effektiva lösningar inom husisolering med naturliga material - bättre för dig och vår omvärld.

Vi är specialister på cellulosaisolering som är ett utmärkt alternativ då det är baserat på förnyelsebara råvaror. Vi erbjuder både lösullsisolering och isolering med skivor, allt utifrån vad som passar bäst i din byggnad.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Naturliga isoleringsskivor med bättre isolervärde

Jämfört med exempelvis sten- eller glasull så går det att få ett mycket bättre isolervärde med hjälp av träfiberskivor. Skivorna har dessutom positiva egenskaper såsom att de låter fukt lagras och transporteras genom väggen. Det gör att man inte behöver en tät ångspärr som kan vara nödvändig när man arbetar med andra isoleringsmaterial. Väggen får istället andas, vilket är bättre även för andra delar av husets konstruktion och för din egen hälsa.

Skivorna är lätta att montera och åldersbeständiga så att du inte behöver fundera på om de måste bytas ut efter några årtionden. De sitter där på plats och skyddar lika bra som när de var nya.

Vi finns i Västerås

Det kan vara knepigt att hitta en leverantör av isolering i sitt eget närområde. Du som bor i Västerås har tur för det är den stad där vi har vårt huvudkontor, vilket betyder att vi kan komma ut med kort varsel för att ta en titt på din byggnad. Ring oss idag eller fyll i vårt kontaktformulär för att boka ett kostnadsfritt möte där vi tar en titt på ditt behov av isolering. Välkommen!

Isolering Västerås – cellulosamaterial

Bättre inneklimat med bättre isolering – vi isolerar ditt hus i Västerås!