Ny isolering till huset i Eskilstuna

Vi är experter på isolering

Har du en gammal lösning för isolering i ditt hus i Eskilstuna, eller saknar du kanske rent av isolering i vissa delar av huset? Då är det definitivt dags att du hör av dig till oss så tar vi fram en passande lösning för din byggnad!

Det är inte bara riktigt gamla hus från förra sekelskiftet som kan vara undermåligt isolerade. Även så långt in som på 1970- och 80-talen isolerade man inte alla delar av husen då det fortfarande var tillräckligt billigt att värma upp ett hus med eller olja för att man inte skulle behöva tänka så mycket på saken. Med stigande energipriser och en högre miljömedvetenhet har det dock blivit tydligt att det är nödvändigt att isolera hus så bra som möjligt.

Vi hjälper dig gärna att ta en titt på behovet av isolering i ditt hus i Eskilstuna. Hör av dig till oss idag så kommer vi ut och gör en utvärdering samt erbjuder passande produkter och installation.

Isolering till bostadsrättsföreningar

Vi isolerar inte bara privata bostäder. Cellulosaisolering är även utmärkt i större byggnader såsom flerfamiljsbostäder eller till och med kontors- och industrilokaler.

Finns det behov av att tilläggsisolera ett flerfamiljshus eller om ni bor i en bostadsrättsförening som består av radhus lönar det sig om fler beställer isolering gemensamt i föreningen. Genom att vi kan göra hela jobbet på en gång i fastigheten kan vi minimera transporterna samt ge ett bättre pris då en stor mängd isolering köps in. Hör av er till oss så tar vi fram en offert.

isolering Eskilstuna

Goda brandegenskaper

Många är oroliga för att naturliga isoleringsmaterial ska vara brandfarliga. Det är en ren myt. Våra isoleringsskivor har mycket goda brandegenskaper. Skulle de utsättas för brand så blir effekten endast att de förkolnar i kanten och sedan slocknar. Detta kan exempelvis jämföras med en del cellplastisoleringar som är populära idag. Vissa av dessa material brinner mycket lätt och smälter vid höga temperaturer, något som är mycket farligt om det skulle finnas människor i en byggnad om det börjar brinna.

Tack vare tätheten i våra isoleringsskivor brinner de väldigt dåligt och har därför också fördelen att de isolerar mycket väl, många gånger långt bättre än alternativ såsom glas- eller mineralull. Det gör att man kan bygga med tunnare skivor som ändå ger ett bättre resultat. Hör av dig till oss så berättar vi mer om materialens egenskaper.

Gör ditt hus i Eskilstuna mer energieffektivt med hjälp av vår isolering!