Om oss

I framkant inom naturlig isolering

Vi är specialister på energieffektiva hus som isoleras med hjälp av naturliga material - bättre för dig och bättre för omvärlden! Vår metod är att utveckla och tillverka isoleringsprodukter genom att förädla råvaror från skogsindustrin. Produkterna är tillverkade av träfiber och är alltid av mycket hög kvalitet.

Våra produkter är miljöanpassade och lämpar sig mycket bra för träkonstruktioner. Isoleringen har många goda egenskaper, bland annat energieffektivitet, fukt, bullerdämpning och brandskydd.

Vi började vår verksamhet för ett tiotal år sedan och har därifrån byggt ut vår verksamhet till den starka ställning vi har idag. Vi vet vad som fungerar för olika hustyper och applikationer.

Vi tar ansvar för miljön

Vi erbjuder våra tjänster till kunder i Stockholm, Västerås, Uppsala, Örebro, Eskilstuna och andra orter i Mälardalen.

Vi drar vårt strå till stacken i det miljöarbete som vi alla behöver ägna oss åt. Vi tar oss även an uppdrag med höga anspråk på byggnadsvård i äldre byggnader då våra isoleringsmaterial och metoder går bra ihop även med äldre typer av konstruktioner.

Hållbara produkter och energieffektiva hus är det som vi brinner för! Vår resa mot hållbart byggande och bättre hälsa för boende och byggande har bara börjat!

isolering Stockholm

Skönare inne med bättre isolering - vi isolerar naturligt!